Mandag d. 21. 09.2020   kl. 14.00 og 17.00

Holstebro Filmklub  E . 2020

O N K E L
Vi er helt ude på landet i Sønderjylland. Her bor den unge Kris og hendes gamle invalide onkel, som hun hjælper med landbruget, men hun føler sig splittet mellem udlængsel og loyalitet overfor
det sidste familiemedlem, hun har tilbage endnu kapsler hun sig inde i det stille liv
(i de første 10 minutter af filmen bliver der ikke sagt et eneste ord), men virkeligheden banker på. Den lokale dyrlæge prøver at puste liv i hendes gymnasiedrøm om en uddannelse på Landbohøjskolen, og en ung mand fra det lokale kirkekor, Mike, kommer lidt efter lidt ind på hendes enemærker; det bliver et bevægende, dæmpet drama om hendes forsøg på at være til stede i livet. Filmens hovedpersoner spilles af folk fra området, meget overbevisende.
Det er en langsom film, der kryber ind i en, og der bliver den siddende.

TO MINUTTERS STILHED

Filmen vises i
 Big Bio
Enghaven 17
Holstebro

O N K E L

(Danmark 2019)
Længde: 110 min.

Instruktør:
 Frelle Petersen
Medvirkende: Jette Søndergaard,
Peter Hansen Tygesen og Ole Caspersen.

Trailer på Youtube.com

ekkofilm anmeldelser af ONKEL