Mandag d. 20. 01.2020

Holstebro Filmklub  F . 2020

CLAIRE DARLING

Synopsis:
Den franske film 'Claire Darling' handler om kvinden Claire, som vågner op en dag og beslutter sig for at leve sin sidste dag. På en smuk solskinsmorgen, der bebuder sommerens komme, har Claire Darling besluttet sig for at skille sig af med sit gods. Hun har lagt alle sine yndlingsting ud på plænen i forhaven til et overdådigt loppemarked. Da datteren Marie Darling får nys om moderens planer om at frasælge hendes barndom, må hun tage hjem til familiegodset for at stoppe salget og afdække årsagerne til Claires excentriske beslutning. I hovedrollen ses Catherine Deneuve, som tidligere bl.a. har spillet med i '8 kvinder' og Dancer in the Dark og i rollen som Marie Darling kan du opleve Denueves egen datter, Chiara Mastroianni.

TO MINUTTERS STILHED

CLAIRE DARLING
(Frankrig  2018)
Længde: 94 min.
Originaltitel:
La dernière folie de Claire Darling

Instruktør: JULIE BERTUCELLI

Claire Darling’ er et underfundigt drama krydret med magisk-realistiske elementer og stærkt skuespil – ikke kun fra Deneuve selv, men også fra Chiara Mastroianni, som er hendes datter i både det virkelige liv og i filmen her. ‘Claire Darling’ er baseret på Lynda Rutledges roman ‘Faith Bass Darling’s Last Garage Sale’ og er et yderst personligt projekt fra Julie Bertuccelli, der har optaget filmen i sin egen bedstemors hjem uden for Paris.

Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Alice Taglioni m.fl.

klik og læs mere:
ekkofilm anmeld og trailer:
Claire-Darling

HOLSTEBRO  FILMKLUB Foråret 2020