Mandag den 28. september 2020

Holstebro Filmklub 2020

PLADSBESTILLING
Kun for medlemmer.
Er du ikke medlem, så meld dig ind først Myndighedernes retningslinier omkring
corona smitten begrænser pladserne i biografsalen. Så er den forestilling du ønsker at bestille plads til fuldt booket, så vælg venligst den anden. Vi sparer pladser når medlemmerne bestiller som par
eller i grupper, så gør venligst det - TAK!
Bestil plads til kl.14
Bestil plads til kl.17

SIDSTE BUD
Den finske instruktør Klaus Härö, der også skabte den fremragende
Fægteren, har endnu engang skabt en væsentlig og uforglemmelig film.
Vi møder Olavi, en gammel ensom kunsthandler, der nærmer sig livets afslutning. Han har sat menneskelige relationer over styr og udelukkende levet for sin egen kunstpassion.
Så opsøger datteren ham og vil have ham til at tage hendes umulige søn Otto i praktik. Først vil han ikke, men det skal vise sig, at Otto bliver en nyttig medspiller, da Olavi vil købe et usigneret maleri, som han er sikker på er af den betydelige russiske maler Ilja Repin (1844-1930).
At få billedet bliver hans sidste livsprojekt. Filmen har både feelgood elementer, men også meget mere: et portræt af et menneske, det er værd at kende. Visuelt fascinerende i sin minimalisme.

Sidste bud

Filmen vises i
Big Bio, Enghaven 17 Holstebro.
Det er nødvendigt at bestille plads her til venstre på denne side. Det er kun efteråret 2020 medlemmer, der må bestille plads og som får adgang til filmforevisningen. Man melder sig ind på forsiden.
Gå til forsiden -
tilmelding foregår der !