Mandag d. 18. 02  2019

Holstebro Filmklub 2019

Hovedpersonen Tony Webster er en selvcentreret, småknotten og alligevel tilforladelig mand, der lever et stille liv i London med sine daglige rutiner og et jovialt forhold til ekskonen, Margaret. De spilles dejligt underspillet af Jim Broadbent og Charlotte Rampling. Tony indhentes af fortidens minder, da han modtager et brev og en arv fra ungdoms kæresten Veronicas nu afdøde mor. Arven er en dagbog, der tilhørte hans studiekammerat og bedste ven, Adrian, der blev kæreste med Veronica og senere begik selvmord. Tony må mødes med Veronica og hvad så?
Historien udfolder sig i fortid og nutid, bygget på Julian Barnes roman af samme navn. Er filmen blot et sørgmodigt og forudsigeligt melodrama? eller sker der noget for filmens personer?
( fortsættes i højre spalte)

LYS I MØRKET

Det må vi selv finde ud af. Sanserne og følelserne hos filmens karakterer er det bærende.
Man kunne kalde filmen en coming of age film, som da har en opmuntrende pointe”, at det aldrig er for sent at udvikle og ændre sig - hvis man altså vil og tør. ...................................................

NÅR NOGET SLUTTER
(Storbritannien 2016)